Tavaliselt esitavad Ivo ja Maarja üheskoos eestlaste lemmikeurolugu "Kaelakee hääl", mis on ka Ivo Linna arvates väga hea lugu.

„Ma olen veendumusel, et "Kaelakee hääl" on olnud Eesti kõigi aegade parim eurolugu ja Maarjal on selles olnud vaieldamatult määrav roll. Olgu meenutuseks öeldud, et selle Eurovisiooni-etteaste ajal oli ta kohe-kohe 16 saamas,“ rääkis Ivo Linna.

Maarja-Liis Ilusa sõnul on "Laula mu laulu helisev hääl" paras väljakutse, aga ta ei karda. "Liialt ma ei pabista, sest Ifist saan alati tuge.“

Ivo Linna arvates on "Laula mu laulu helisev hääl" üldse parima tekstiga lugu, mida ta esitanud on. Laulu sõnad on kirjutanud Leelo Tungal.

"Leian, et just praegu on väga õige hetk selle esitamiseks koos Maarjaga. On ju Maarjast saanud noor ja kaunis daam, kellel endalgi juba veidi elukogemust. Selle laulu esitamine eeldabki mõningast elukogemust, et laulu mõte kohale jõuaks. Olen seda ise ligi 30 aastat laulnud ning võin öelda, et selle laulu mõttesügavus ja lõpuni mõistmine aastatega üksnes süveneb. Maarjaga koos esitamine lisab oma finessi ning muudab selle kauni laulu tänu Maarja kaunile häälele veelgi nüansirikkamaks. Kindlasti pakub omaette naudingut esinemine koos suure ja tasemel orkestriga (mis kahjuks ei ole viimasel ajal kuigi igapäevane).“