Esmakordselt toimus üritus tänavu veebruaris ning kuulus ka Eesti Vabariigi 100. aastapäeva programmi. Kuna Festival sai väga head tagasisidet nii esinejatelt kui pubikult, siis toimub pidu ka uuel aastal 23. veebruaril.

Kultuurikatla kahes saalis astuvad üles üksteist artisti: Madison Mars, Syn Cole, Sound In Noise, Bombossa Brothers, Janika Tenn, Kert Klaus, Merimell, Philgood, Nix & Jonny ja Qrx.

Pärnakad Madison Mars ja Syn Cole on oma loominguga tänavu taas väga edukad olnud. Syn Cole’i lugusid kuulati sel aastal Spotifys enam kui 135 miljonit korda, mehel on selles kanalis 11 miljonit fänni. Lisaks originaalloomingule andis Syn Cole tänavu välja ka palju remixe tuntud staaridele nagu Alan Walker, Martin Garrix, Clean Bandit ja Jonas Blue.

„Eestis tehakse väga põnevat elektroonilist muusikat ja Made In Estonia festival on suurepärane koht selle kuulamiseks,“ ütles Syn Cole. „Kõigi esinejate jaoks tähendab see väga erilist õhtut, sest mitu meie seast esinevad Eestis väga harva.“

Madison Mars tuuritas sel suvel palju Euroopas ja kaugemalgi. Tema viimane hitt „Home“ on kogunud YouTube’is juba rohkem kui miljon vaatamist. Ka tänavune Spotify statistika on tal erakordselt hea – 56 miljonit striimitud lugu ning 6 miljonit fänni.

Kultuurikatel on super koht selliste ürituste jaoks, sest seal on ruumi ka võimsamale produktsioonile kui klubides,“ lausus Madison Mars. „Eelmisest Made In Estonia festivalist on meeles väga hea fiiling, loodetavasti saab seekord kõik veelgi parem.“

Kolmanda peaesinejana on laval d’n’b produtsent ja DJ Sound In Noise, kes samuti lööb mujal maailmas laineid - ta mängis tänavu paljudel suurtel Euroopa festivalidel, teiste hulgas ka Creamfieldsil Inglismaal.

Sarnaselt tänavusele kuulutatakse ka tuleval aastal Made In Estonia festivalil välja populaarseim DJ. Eelmisel korral osales Eesti DJ hääletusel 17 000 inimest.

Made In Estonia festivali piletid on juba müügil Ticketeri keskkonnas. Kiirematel on võimalik osta soodsama hinnaga Early Bird pileteid, mida on piiratud koguses.