4. augustil esineb Tallinna Lauluväljakul popkuninganna. Tallinna show on Madonna maailmaturnee “The Sticky & Sweet Tour” ainus kontsert Baltimaades. Kontserdi erikülaline on DJ Paul Oakenfold, teatab kontserdikorraldaja BDG.

Täpselt 70 000 piletit Madonna megashowle tulevad müügile kuu aja pärast, neljapäeval, 5. märtsi hommikul kell 10.00 üheaegselt Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Põhjamaades.

Korraga saab osta kuni 6 piletit. FBI ConcertClubi liikmed saavad pileteid osta juba kolm päeva varem, alatest 2. märtsist.

Tallinna kontsert on osa tuuri ametlikust pikendusest, mille käigus külastab Madonna riike ja linnu, kus ta pole kunagi varem esinenud või pole ammu kontserte andnud.

Lauljanna enda sõnul on see esimene kord, kui ta tuuri pikendab: “Ma ei ole seda kunagi varem teinud. Ma ei suuda ära oodata uuesti tuurile minemist, et külastada kohti, kus ma pole varem käinud ning naasta kohtadesse, mida ma armastan,”

Kontserdi peaprodutsendi Peeter Rebase sõnul on maailma suurima staari tulek Eestisse kogu Baltikumi meelelahutuse ajaloo suursündmus ja BDG jaoks ülitähtis hetk. “Madonnat on oodatud Maarjamaale üle 20 aasta. Ta on läbi aastate olnud eestimaalaste küsitlustes number üks artist, keda soovitakse Tallinnas esinemas näha.”