"Jah, meie teed läksid tõepoolest lahku," kinnitas bändi eestkõneleja Jaanus Saks aka Wild Disease eile Publikule antud intervjuus. "Tal on omad tööd ja tegemised ja seda saab rahumeeli nimetada vastastikuseks kompromissiks, sest ka meie tundsime, et vajame midagi enamat," täpsustas ta. "Me jäime sõpradeks ja bänd soovib Maiale igal juhul kõike kõige paremat ning jõudu-jaksu uutes ettevõtmistes," lisas Saks juurde.

Tõsi ta on, et Maial palju tegemist on, sest hiljuti avaldas ta ju "Ringvaatele" antud intervjuus, et asub parasjagu uude vastutusrikkasse ametisse - sisustuspoe turundusjuhiks. "Püüan oma aega bändi ja töö vahel jaotada, aga tööd ma kindlasti ei jäta, sest mulle lihtsalt nii meeldib see," kinnitas ta toona ning andis mõista, et muusikuna äraelamisega tema ambitsioonid ei piirdu.

Palju on spekuleeritud ka selle üle, justkui oleks Maia vokaal jõulise hiphopbändi jaoks liialt nõrk ning seda nii publiku kui muusikakriitikute arvates. Eriti tuline kriitika saabus pärast Eesti laulu konkurssi ning eilne kontsert tõestas ideaalselt seda, kuidas bändi võidukäiku aitaski uutesse kõrgustesse tõsta Liis Lemsalu esiteks mahlane tämber ja teiseks, tema staarifaktor. Liis oli lihtsalt vapustav ning tõi oma lavaenergiaga nii rahvale kui bändile sisse täiesti uue elu.

Bändi kitarrist Eric Kammiste jättis edasiste arengute osas otsad lahti, samuti ei andnud ta kindlat vastust Liisi bändi jäämise osas. Küll aga jäi bändiga vesteldes mulje, et otsustamine seisab pigem Liisi kui bändi taga, kellele võib tõenäoliselt suuri raskusi valmistada oma kontsertgraafiku sobitamine hullumeelselt tiheda Põhja-Tallinna omaga. "Mulle tõesti väga meeldis!" kinnitas Liis samas. "Aga ma ei saa praegu kindlalt midagi väita," jättis ka tema otsad lahti.