Jazzkaare peakorraldaja Anne Erm, kes on varasemalt Parkeri kontserdil käinud, peab artisti vaieldamatult kõige funkylikumaks saksofonistiks. ”Parkeri kontsert on hoogne pidu nii muusikutele kui ka kuulajatele,” sõnas Erm.

Parker ja bänd pakuvad džässisõpradele enneolematut pidu, kus passiivseks pealtvaatajaks ei jää keegi. Muusika laveerib James Browni 60-ndate aastate souli ja George Clintoni 70-ndate freaky-funk-stiili vahel, mis on vürtsitatud hip-hopi elementidega.

Maceo Parker on teinud koostööd pea kõigi olulisemate funk-muusikutega alates James Brownist lõpetades Prince´iga. Tema plaatidel on teinud kaasa folkprimadonna Ani Difranco ning klahvpillimängija James Taylor. Parker on musitseerinud legendidega nagu Ray Charles, Candy Dulfer, Rod Stewart, Dave Matthews Band, Bryan Ferry ning popmuusikaiidolitega De La Soul, Red Hot Chilli Peppers, Deee-Lite ja Prince, keda Parker saatis ka tolle viimase hittplaadi Musicology tuuril.

Maceo Parker külastab Eestit E-Betoonelemendi kutsel ja annab siin kokku kolm kontserti. Piiratud kogus pileteid hinnaga 1500 krooni on saadaval Piletilevi ja Piletipunkti müügikohtades.