Kose vallas Virla külas asuvas Siidrifarmis astusid koos Mariga lavale Aivar Surva, Sten-Olle Moldau, Robert Jürjendal, Indrek Mällo ja Tanel Kadalipp.

“Omaenese ilus ja veas” on alates laupäevast saadaval suuremates raamatu- ja plaadipoodides nii CD kui vinüülina. Albumi on kujundanud auhinnatud kunstnik Angelika Schneider, eksklusiivse CD-albumi ümbris on trükitud osaliselt käsitööna Tallinna Raamatutrükikojas.

Albumil teevad kaasa mitmed tunnustatud muusikud: lisaks eelpool nimetatule veel Ain Agan ja VHK keelpilliorkester Rasmus Puuri juhatamisel. Keepilliseaded on loonud Pärt Uusberg.

“Olen viimastel aastatel veelgi enam proovinud mõista seda, et kes see Inimene ikkagi on ja mida temalt oodatakse. Olen proovinud leppida sellega, et kõik ei saa alati olla täiuslik. Olen kohtunud lahkumise ja leinaga. Aga kõige enam olen püüdnud mõtestada inimest inimese kõrval. Mida tähendab olla hea? Kuidas saame teineteise jaoks veelgi rohkem olemas olla?” ütleb Mari. “Selle albumi loomine oli minu jaoks väga tähtis ja õpetlik teekond ja võtab kokku ühe perioodi minu elus.”

Novembris esitleb Mari plaati veel mitmes talle olulises kontsertpaigas üle Eesti.