Roxette’i managemendi sõnul haigestus Marie Fredriksson juba eile ning tänasel arstlikul läbivaatusel diagnoositi tal larüngiit. Tegemist on hingamisteede algusosa ehk kõri põletikuga.

BDG Music tegevjuht Eva Palm, kes viibis isiklikult Mariega täna arstide juures lausub kurvalt: “Marie häälepaelad on tugevalt paistes ja tal on äge kõripõletik. Meil on tõesti väga kahju, aga arstid keelasid Mariel laulmise järgnevatel päevadel täielikult ära. Vastasel korral oleks häältepaeltele tekkinud kahjustus võtnud Marielt hääle jäädavalt ära.” Vaata videos, kuidas kommenteerib Marie haigestumist bändikaaslane!

Roxette’i liikmed on kõik ääretult kurvad ja pettunud, et on sunnitud kontserdi edasi lükkama ning nad paluvad kõigilt kontserdikülastajatelt vabandust ebameeldivuste pärast.

Tallinna kontserdi korraldaja BDG Music ja Roxette management tegid omalt poolt jõupingutusi selleks, et tekkinud olukord kiiresti lahendada. Ühiselt leiti Tallinna kontserdi toimumiseks uus sobiv kuupäev. Roxette’i Tallinna kontsert toimub 18. juuli (k.a) Saku Suurhallis.

Kõik tänasele kontserdile ostetud piletid kehtivad 18.juuli kontserdil. Soovi korral ostetakse kontserdi piletid tagasi. Täpsem info piletite tagasiostmise kohta avaldatakse järgneva nädala jooksul.

Roxette kontserdi produtsent BDG Music palub vabandust tekkinud ebameeldivuste pärast.