Lood, nagu “Pulmapäev” ja “See öö on armastuse aastapäev”, puudutavad kindlasti ka inimeste hellemaid hingekeeli.

20 laulu hulgas on päris mitu neid, mis tekitavad nostalgiat ja äratundmisrõõmu. Nagu näiteks “Doktor, doktor”, “Tantsukingad”, “Varjude mäng”, “Head uut aastat” , samuti „Terassüdamega mees”, „Rock on popp”, „Õnnemaa”, „Vajan su kätt” jt.

Hiljuti ilmus lauljataril esimene kogumikplaat „Best of Marju Länik 1”, mis tutvustas Marju Läniku lüürilis-meloodilisemat poolt, ent samuti mitte ainult. Laulude „Ma olen ju naine”, Tunnete keel”, „Kui sul on raske”, „Karikakar”, „Jää kauaks mu juurde”, „Päikesemaa” jt. kõrval on esimesel kogumikul ka hoogsad „Kellel peatub mu pilk”, „Naerdes ja naeratades” jt.

Mõlema plaadi vahelt võib leida ka 16-leheküljelise raamatu arvuka fotomaterjali ja laultekstidega. Sarjaga tähistab laulja oma lavategevuse- ja elujuubelit.

“Marjus on mitu erinevat lauljat, kellele ei ole võõras ükski muusikastiil. Ja mis peamine: Marju on ja jääb oma senistele ja loodetavasti uutele austajatele õnnetoovaks karikakraks,” märgib muusikamänedžer Aivar Sirelpuu.

“Selle soovi õigsust kinnitab käesolev plaat, mida käes hoiate,” lisab Sirelpuu Eesti levimuusika ühe säravama laulja Marju Läniku viimase plaadi kohta.