Marky Ramone's Blitzkriegi Baltimaade ainus kontsert leiab aset klubis Rock Cafe. Kontserdi kohalikuks soojendajaks on Kurjam, keda laiem avalikkus teab lugude "Kuumalaine Stroomi rannas" ja "Pohmaka tööl" järgi.

Kurjami viimane album "Kuumalaine Stroomi rannas" ilmus 2011. aasta jaanuaris ja esimene tiraaž müüdi kiiresti läbi. Bänd on viimasel ajal andnud palju kontserte erinevates kohtades üle Eesti - Hard Rock Laager, Rabarock, Mõisa karneval jpt. Sügisel tähistab Kurjam oma eksisteerimise 15. aastapäeva.

Ansambli Kurjam bassimees Priit Liiviste lausus, et lavajagamine sellise legendiga on neile kindlasti suur au.
"Ramones on kahtlemata punkmuusika üks olulisemaid alustalasid," lausus Liiviste.
"Ootan Markyga kohtumist suure õhinaga."

Marky Ramone on peamiselt tuntud oma 15aastase trummarikarjääri põhjal ansamblis Ramones. Marky on bändi tuntuim trummar ning ainus elusolev liige, kes tänapäeval täie rauaga muusikat edasi teeb.

Tallinasse jõudev Marky Ramone's Blitzkrieg koondab endasse väga kogenud punkmuusikud, teiste hulgas ka vokalist Michale Graves (The Misfits, Graves, Gotham Road). Tänavu 7. märtsil avaldas bänd singli "If and when", mida on võimalik soetada vaid digitaalselt iTunes keskkonna kaudu. Marky Ramone on punkmaailma üks olulisemaid nimesid. Tänavu anti Markyle üle ka Grammy auhind elutöö panuse eest.

Ostad piletid kontserdile SIIT!