ETV pearežissöör René Vilbre selgitas, et lavale tuleb üheksa muusikakooslust oma äsjavalminud lugudega. "Näiteks vokaalinstrumentaalansambel "Harmoonia", punkrokkavangardbänd "Täielik error", meeskvartett "Lovely Boyz", regekoosseis "Mister Sofa ja Õieke" ning palju teisi huvipakkuvaid esinejaid. On oodata karmi, aga ausat laululahingut," rääkis Vilbre.

"Meie osa Otiga on tühine, seisneb vaid esinejate sisse- ja väljajuhatamises. Lauljad - keda avalikkus veel väga hästi ei tunnegi - on äärmiselt musikaalsed, andekad ja eripalgelised. Tasub ootamist!" lubas Märt Avandi.

Ott Sepp täiendas värsket informatsiooni, öeldes: "Ega mul siia suurt enam lisada polegi."

Märt Avandi täiendas Ott Sepa öeldut: "Mida oligi arvata."

Sepa ja Avandi laulukonkursi esimest videot saab vaadata siit.

"Eesti laul 2010" võidulugu selgub 12. märtsil, võitjad sõidavad Eestit esindama Eurovisiooni 55. lauluvõistlusele Oslosse. Pileteid kontserdile saab osta Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarise keskuses ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.

Laulukonkursi finaalkontserdi külastajate vahel loositakse välja üllatusauhind - neli priipääset Metallica 18. aprilli kontserdile, mis on korraldajate sõnul ametlikult juba läbi müüdud. Piduliku sündmuse järelpidu toimub klubis Hollywood, kuhu kontserdipublik pääseb poole soodsama hinnaga.