22-aastasel artistil on selja taga päris kiire aasta — ta on välja andud edetabeleid vallutanud singleid, seal hulgas tema viimane singel ’Ocean’ koos Khalidiga, on püsinud kohal number üks, DJ Mag’i Top 100-s, olnud mitmete maailma suurimate festivalide peaesineja ja teda võis näha isegi esinemas Taliolümpiamängude lõputseremoonial Pyeongchangis, Koreas.

Partnerlus algab sellega, et valminud on limiteeritud eriseeria Martin Garrixi kehaspreid, mida on võimalik leida Ladina-Ameerika ja Hollandi turgudelt. Et toetada partnerlust ning toote müüki paiskamist, on AXE ja Garrix oma koostööd alustanud ebatavalisel moel — Garrixi täna ilmunud video "Burn Out" on tehtud koostöös brändiga ning valminud AXE’i loovagentuuri 72andSunny Amsterdami juhtimisel.

„Muusika näib loomuliku pikendusena AXE’ile kui brändile. Meile meeldib ligitõmbavus ning muusikal on võim tuua inimesi kokku, seega teadsime, et tahame selles valdkonnas rohkem teha,“ ütleb Rik Strubel, AXE’i globaalne asepresident. „Martin Garrix on ideaalne eeskuju noortele kuttidele — ta on noores eas nii palju saavutanud ning temast õhkub loomulikku enesekindlust, mis sobib AXE’i brändiga nii hästi kokku. Meil on suur au, et ta on võtnud vastu ülesande olla AXE Musicu eestkõneleja ja me ootame väga juba meie tuleviku ettevõtmisi koos.“

„Burn Out“ video režissööriks on Kinopravda ning on kui visuaalne rännak, mis asetab meid universumisse, mis koosneb paljudest kujuteldavatest maailmatest, kus muusika on ühenduseks nende vahel. Kui oleme kellestki sissevõetud, siis tahame neile muljet avaldada ja neid naeratama panna. Ühtepidi hurmav, teistpidi naljakas ja sürreaalne, on „Burn Out“ klassikaline poiss-kohtab-tüdrukut lugu.

Leides aset hilisöises pesumajas, me näeme veidi veidrat, aga siiski täiesti tavalist kutti, kes üritab tüdrukule muljet avaldada oma kummalisel kombel. Aga muidugi mitte enne, kui ta on kasutanud AXE’i kehaspreid — tal on ju ometi vaja kogu julgust, mis vähegi võtta annab. Sel hetkel kui ta spreid kasutab, muutub pesumaja hämmastavalt detailseteks fantaasia maailmaiks, milledesse siseneme läbi ühe maagilise trummi. Tokio karaokebaarist džunglisse ja siis öisesse muuseumisse — peategelane otsimas neiut nendes maailmais.

Lõpuks jõutakse seiklusega tagasi esialgsesse pesumajja justkui poleks midagi juhtunud. Hetkel kui näeme kutti lahkumas, on näha ka Martin Garrixit, kes on samuti pesumaja külastaja, ootamas oma rõivaid. Väikse julgustava noogutusega Garrixilt ning kutt läheneb tüdrukule kui lugu lõppeb.

„See on selline projekt, millest iga loominguline unistus täitub. Kus ideed tõlgenduvad millekski uueks ja sa ei pea tavalist rada pidi käima. Meile tundus ainuõige oma koostööst läbi muusikavideo teada anda tavalise reklaami asemel. See andis meile võimaluse liigutada oma ajusid ning töötada ühe noorima ja eredaima artistiga maailmas,“ räägivad Adam Koppel ja Gregg Clampffer, 72andSunny Amsterdam loovjuhtid.

’Burn Out’ on Martin Garrixi kõige viiman singel. „Mul on väga suur au olla AXE Musicu platvormi avalikustamise juures. Mulle väga meeldivad AXE’i varasemad kampaaniad ja kui me kohtusime minu stuudios, tundsin, et meil oli väga hea klapp, mis on minu jaoks super oluline selliste koostööde puhul. Ma olen väga rõõmus oma uue singli ’Burn Out’ video tulemuste üle,“ kommenteerib Martin Garrix.

Lisaks muusikavideole, võib Garrixit ja tema uut lugu näha ja kuulda AXE’i tootefilmides, mis tutvustavad tema kehasprei limiteeritud eriseeriat. Kampaania fookuseks on Ladina-Ameerika ja Holland ning algab 15.septembril. Lisaks Martin Garrixile, on AXE löönud käed ka Kyra TV, Boiler Roomi ja veel mitmete tõusvate artistidega.