Plaat koosneb kümnest originaalloost ning on lindistatud Berliinis vintage-stuudios Lightning Recorders. Plaadi teeb Eesti jaoks ainulaadseks see, et kogu muusika võeti üles täpselt samade meetoditega ja tehnika abil nagu see toimus 50ndatel. Kasutati muusikamaailmas legendaarseid mikrofone RCA44, RCA77 ja Western Electric 639. Erinevalt tänapäeva stuudiotest, kus on võmalik teha arvutis kõikvõimalikke heliparandusi, oli Lightning Recordersis olukord sirgjooneline - bänd mängis üheskoos linti ja nii nagu välja tuli nii jäigi. Ei mingeid parandusi. 

Näiteks tegi Elvis Presley oma kuulsast loost "Hound Dog" 36 võtet, enne kui rahule jäi. Maryann & The Tri-Tonesi rekord ühe looga oli 24 võtet. Kokku oldi stuudios 4 pikka 7-8 tunnist päeva ja tulemusena sündis sound, mis kõlab CDlt täpselt nii nagu oleks see lindistatud 60 aastat tagasi rock'n'rolli pioneeride poolt.

Plaadil on 10 lugu, millest 9 järgivad parimaid rockabilly muusika traditsioone alates Elvisest kuni Johnny Burnetteni ja 1 kaunis ballaad Angel Of The Desert. Kõik lood on kirjutanud Mariann Lants ja Artur Skrõpnik. Suurepärase plaadikujunduse on teinud Sayhello stuudio.

Lisaks astuvad üritusel lavale ka ansambel Rusty Roaders ja teised külalised.