"Nevesis tähendab pahandusi. Ent nagu mõneski sõnakuulmatus, vastu haukuvas nolgis, leidub ka neis teatud vastupandamatut tüünust, kasimatusest ja toorusest kasvavat ootamatut emotsiooni. Pealegi on Nevesise rifiküllase raskerocki tehniline tase piisavalt kõrge, et kiskuda pahandusekeerisesse kaasa ka need kuulajad, kelle jaoks mürisevatest akordidest, uskumatust vokaalist ja võimsalt mõistust õõnestavast audiokaifist üksi katarsise saavutamiseks ei piisa," kirjutas kolumnist ja muusik Mart Kalvet.

2008. aastal Paides loodud Nevesis on oma lühikese karjääri jooksul jõudnud võita Jägermeister Rock Liiga nimelise konkursi, esineda pea kõigil kodumaa rockiklubide lavadel ning väisanud ka lähivälismaad, esinedes sealhulgas ka nimekatel festivalidel. Arvukad kontserdid (neid on kolme aastaga antud ligikaudu sada) on Nevesisele jätnud toore, energiastpakatava ja kaasakiskuva kontsertbändi maine.

2012. aasta mai lõpus sai Nevesis maha oma esimese täispika omanimelise albumiga, mida rockisõbrad on pikisilmi oodanud. "Plaat tuli täpselt selline, nagu ise ootasime ja lootsime - plaaditäis toorest ja ilusaks lihvimata rock 'n' rolli. Võib vist öelda, et tegemist on Nevesise senist tegutsemist ja loomingu paremikku täie auru ja jõuga kokkuvõttev tervik," kommenteeris uut materjali bändi kitarrist Erki Reim.

28. juunil esineb Nevesis Rock Cafés, astudes lavale enne Megadethi esinemist. Bändi liikmete sõnul on neil äärmiselt hea meel, et tekib võimalus juhatada sisse sedavõrd legendaarse ja ägeda bändi kontsert. "Koos Metallica, Slayeri ja Anthraxi kuulub Megadeth thrash-metali "Suurde nelikusse". Ainuüksi koos Megadethiga esineda on juba igale bändile suur au. Kui aga mõelda sellele, et nii suur nimi esineb sellises väikses kohas, kui Rock Cafes, siis vaieldamatult saab antud kontserdist üks selle aasta meeldejäävamaid nii meie bändi kui ka pealtvaatajate jaoks. Kinnitame, et 28. juunil kütame publiku korralikult üles," lausus Reim.

Metalmuusika suurnimi Megadeth esineb Tallinnas, Rock Cafés, 28. juunil. Eestisse tuleb raskemetali kuulsus Ameerikast "TH1RT3EN World Tour" maailmaturnee raames.

28. juuni õhtul avab Rock Café uksed kell 19.00, kontserdiprogramm algab 20.30