"Bänd on tegutsenud oma kodumaal Eestis juba aastast 1993, kuid Ameerika publik polnud ilmselt seni nende huvitava hardcore'i, pungi, naeruväärsete kostüümide ja laulja haruldaselt kõrge hääle segu jaoks seni veel valmis. Seda kuni praeguseni, mil video nende esitusest kohalikul tele-show'l "Eesti Laul" viraliks läks," kirjutab Ameerika väljaanne Death And Taxes Mag Winny Puhhist.

Artikli autor Ned Hepburn toob esile ka noppeid bändi varasemast loomingust ("Vanamutt"), muljetab puhhide võime üle stiili muuta ning võrdleb laulja Indrek Vaheoja lauluhäält vaimuhaige kisamisega, mida ta siiski aga võluvaks peab.

"Kes teab - võibolla otsib keegi harcore Eesti punkbändi, millel on kalduvus eriti võigastele muusikavideotele ja millel on hämmastavalt kummalised laulusõnad. Fakt on, et Winny Puhhi lavahullus on end ära tasunud ning seda kuhjaga," tunnustab ta.

Loe originaalartiklit SIIT.

Lisaks on Winny Puhhist kirjutanud teisedki blogid ja veebiajakirjad: BoingBoing,  MetalSucks ("juba 20 minutit mõtlen, kuidas neid kirjeldada"), DangerousMinds ("valmistu ajude plahvatuseks...või epilepsiahooks") ja ajakiri Vice ("tõsielu-televisiooni tulevik on Winny Puhh"). Ilmselt nimekiri veel täieneb!

Ehk oleks pidanud ikkagi Winny Puhhi Eurovisioonile saatma, ah, rahvas?

Kui ei mäleta, millega mehed "Eesti Laulu" laval hakkama said, siis siin meenutuseks nende kõnealune viirusvideo: