Albumilugude põhiprodutsentideks on Alar Aigro ja Mait Vaik ning helipildilt on uus plaat meeldiv ja mahe poprokk, millele on iseloomulik ilusad meloodiad ja naiselik elegants, mis toetub tugevalt maitseka, enesekindla ja iseteadliku alternatiivrock'i ja indie baasile, mis on samuti Merili tausta alati iseloomustanud.

Merili mäletate kindlasti bändist Agent M, mis sai tuntuks raadiohittidega nagu „7 Surmapattu“ või „Šokolaad“. Samuti on Merili esitanud koos Allan Vainola ja Sõpruse Puiesteega lugu „Rahu, ainult rahu“ Eesti Laulu konkursil, peale mida saigi temast bändi alaline liige, kelle hääl kõlab ka 2011. aasta plaadil „Planeetidegi vahel kehtib raskus“.

Nüüd on aeg Merili sooloalbumiks, mis kannab pealkirja „Kas tõesti“! Enne albumi väljatulekut ilmus värske raadiosingel "See linn", mille muusika autoriks on Merili ise.

Plaadiesitlused toimuvad:

14.12.12 – 17.00 – Tallinna Kaubamaja Naistemaailmas Jõulürituste sarjas "Jõulumuusika Pärlid Kaubamajas" – live ning kohtumine

28.12.12 – Tartu Genialistide klubi

Kes on Merili Varik? Merili oli Agent M-i lauljatar 6 aastat. Tema osalusel pälvisid sellised lood nagu "7 Surmapattu" ning "Šhokolaad" tähelepanu kohalikes raadiotes. Agent M on välja andnud viis videot millest kaks sisenesid ka MTV Balticu playlisti. 2007. aasta kevadel kuulutati Agent M Balti Uuemuusika Edetabeli võitjaks (Baltic New Music Chart). Bändilt on ilmunud EP "Šokolaad" (2006) ning täispikk album “Spionaaž” (2007). 2009. aasta sügisel läks Agent M laiali. Pärast mõnda aega elamist ja töötamist Šveitsis (2010), tuli Merili tagasi Eestisse, et osaleda koos bändiga Sõpruse Puiestee „Eesti Laulu“ konkursil. Looks oli "Rahu, ainult rahu" ja see osutus kuulajate seas väga edukaks. Pärast konkurssi sai Merilist alaliselt Sõpruse Puiestee liige. Albumi "Planeetidegi vahel kehtib raskus" andis Sõpruse Puiestee välja 2011. aasta kevadel ning sellel plaadil võib kuulda juba ka Merili häält. Lisaks laulmisele Sõpruse Puiestees käivitas Merili septembris 2011 ka omanimelise sooloprojekti, milles on mõjutusi saanud oma eelnevatest muusikalistest kogemustest. Laiemas plaanis võib tema muusika liigitada poprokiks, millele on iseloomulikud ilusad meloodiad ja naiselik elegants, samas toetudes tugevalt maitseka, enesekindla ja iseteadliku alternatiivrock'i ja indie baasile, mis on Merili tausta alati iseloomustanud. Merili ise oma muusikat liigitada pigem aga ei tahagi.