Kui Dee Gallant 23. juulil matkates märkas, et teda pingsalt puuma jälgib, püüdis naine kisa tehes looma peletada, ent see ei aidanud. Näljane puuma küll peatus ja ei liikunud enam lähemale, ent ära ka ei läinud. "Ta ei kartnud üldse, vaid jõllitas mind," kinnitab naine, kes postitas sellest ka video.

Teades, et loomad pelgavad valjusid helisid, avas ta telefonis iTunes'i ning pani käima Metallica muusika, mis peale metsik kaslane lõpuks kiirelt lahkus, vahendab Sunnyskyz.

Gallant sõnas, et valis 1991. aasta loo "Don't Tread On Me", sest see on vali ja sisaldab sõnumit, mida tahtis puumale edasi anda. "Esimeste nootide kõlades ta põgeneski."

Pärast seda kui Dee Gallanti uskumatu lugu maailma meedias tähelepanu koguma hakkas, võttis temaga reede hommikul ühendust ka Metallica esindaja ning sama päeva pärastlõunal helistas talle James Hetfield isiklikult.

"Ma ei suutnud uskuda, et ta mulle helistab," sõnas Gallant. Gallant tunnistab, et oli kõne ajal vägagi skeptiline, nii et uuris ka 56-aastaselt lauljalt "Kuidas ma tean, et see oled tõesti sina?"

Hetfield saatis kõne järel Deele ootamatu kinnituse: selfi endast.

"Ta oli suurepärane, väga kahe jalaga maa peal ning teadis isegi mu koera nime," võttis Gallant üllatava nädala uhkelt kokku. "Ma ei suuda uskuda, et ta teadis isegi mu koera nime."