Metallica seab Saku Suurhalli lavatagustes ruumides sisse ministuudio, et bänd saaks uusi lugusid salvestada. Bändi liikmete sõnul on neil mitmed varasemad lood sündinud just tuuril olles, seega on ülimalt oluline, et inspiratsioonipuhangu tulles saavad mehed kohe uue materjali sisse mängida. "Pidime leidma Saku Suurhallis ruumi, kuhu saaks paigutada stuudio, mis sõidab bändiga terve turnee kaasas. See peab olema täielikult valmis samal hetkel, kui bänd saabub Saku Suurhalli – pole välistatud, et bändi järgmine hitt just Tallinnas sünnib," räägib BDG Music’u produktsioonijuhi Mihkel Sirelpuu.

Metallica annab Tallinnas kontserdi suurejoonelise maailmaturnee “World Magnetic Tour” raames. Esmakordselt Eestis annab bänd võimsa sisekontserdi, samuti saab esimest korda Eestis näha 360° produktsiooni, kus lava on paigutatud Saku Suurhalli saali keskele.

Unikaalsel 360° ringlaval astuvad Metallica soojendajatena üles Gojira ja Fear Factory. Tegemist ongi omamoodi väikse metal-festivaliga, kus ligi 5 tunni jooksul saab näha ja kuulda kolme maailmakuulsat bändi uskumatult võimsal laval.

Metallica kontserdile Saku Suurhallis on veel müügil lisapileteid. Lisaks pehmetele klubitooli istekohtadele on müügis ka piiratud koguses seisukohti.

Piletid 18. aprillil Saku Suurhallis toimuvale METALLICA kontserdile on müügil Ticketpro internetipoes www.ticketpro.ee, Ticketpro kassas Solarises ning Eesti Kontserdi kassades Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Narvas.
Metallica kontserti esitlevad Nokia ja EMT.