"Kui sügisel lindistasime uue albumi tarbeks RAMi meeskoori partiisid, käisid mehed ise meile välja mõtte, et kui presentatsiooniks läheb, siis nad tulevad ja laulavad ka," ütleb Metsatöllu laulja Markus.
"Kuna nii paljude esinejatega projekt on ülimalt keeruline ja kulukas ning tehniline ettevalmistus venib kindlasti ööpäeva pikkuseks, otsustasime mõlemad kontserdid teha ühes kohas," viitab trummar Atso asjaolule, et vaatamata tihedatele sõprussuhetele pole Metsatöll siiski kogu rahvusmeeskooriga leibasid ühte kappi pannud ja lähiajal rohkem sama suurejoonelisi kontserte oodata ei ole.

Reedel, 19. märtsil avab Rock Café uksed kell 21 ja live algab tund aega hiljem. Laupäeval, 20. märtsil aga on uksed lahti juba kell 16 ja kontsert algab kell 17.
"Reedesele kontserdile kahjuks alla 18aastased ei pääse ja vanemad inimesed saavad rahulikult lipsu lõdvaks lasta, et noorte ees pärast piinlik ei oleks. Laupäeval aga vanusepiirangut ei ole," ütleb Atso.

"Laupäeval alustame nii varasel kellaajal mitte ainult noortele fännidele mõeldes, vaid ka sellepärast, et kaugeltnurgamehed saaksid kell kaheksa õhtul koju sõitma hakata," ütleb Markus. Ning lisab: "Uue albumi esitluskontserdid tähistavad ühtlasi ka Metsatöllu üheteistkümnendat sünnipäeva."

Veel lubavad töllud, et mõlemal päeval jagavad nad tund enne lavaleminemist soovijatele autogramme ning vastavad ükskõik missugustele küsimustele.

3. märtsil ilmavalgust nägev Metsatöllu neljas album "Äio" valmis koostöös rahvusvahelise kontserni Universal Music tütarfirmaga Spinefarm Records. Veel on võimalik ette tellida "Äio" limiteeritud digipak-versiooni, mida tehti vaid 2000 eksemplari. Kolmeks avanev digipak sisaldab 14 uhiuue looga tunniajast CD-d, 16-leheküljelist sõnade raamatut, postrit ja bändimeeste autogrammidega postkaarti. Plaati on võimalik ette tellida nii bändi kodulehelt www.metsatoll.ee kui ka rahvusvahelisest netipoest www.fanzone.fi.

Piletid tulevad müügile neljapäeval, 4. veebruaril Piletilevi müügipunktides üle Eesti. Mõlemal kontserdil sissepääs 150 krooni.