Muusikaürituste korraldajad teavad, et on olemas nii tagasihoidlikke muusikuid, kes kontserdiväliselt soovivad endale vaid askeetlikke tingimusi ja teenuseid, kuid samas on ka pretensioonikaid ja pirtsakaid artiste, kes nõuavad ülimalt täiuslikkust ka detailides. Millisele poolele kaldub kitarrivirtuoos Jesse Cook koos oma sõpradega?

On teada, et bänd naudib tai, vahemere, india ja jaapani kööki, kui seda aga ei leidu, sobib ka Põhja-Ameerika tüüpiline toit — Jesse on ju pärit Kanadast. Lava taha aga soovivad muusikud leivavalikust viilutatud mitmevilja-, täistera- ja rukkileiba, teatud juustuvalikut, kastmetest majoneesi ja dijoni sinepit, tomativiilusid, rohelist salatit, kana või kalkunirinda, eelistatult viilutatuna, ning mõned itaalia lihaviilud. Lisaks peab neile olemas olema väike värske puuviljavalik + 2 avokaadot, 2 dieetpepsit, 6 pudelt gaasiga vett, 12 0,5-liitrist pudelit vett, värske mahl (eelistatult “Naked”), hea värske espressokohv ja tee, lisanditest kaasas ka piim, koor ja suhkur.

2 tundi enne kontserti peab riietusruumis olemas olema 12 pudelit pooleliitrist vett, jääd ja 1 suur kvaliteetne tume šokolaad. Muuseas, muusikud on avaldanud soovi kindlasti proovida ka kohalikku õlut.

Vabal Laval esinevat Jesse Cooki peetakse tänapäeval üheks eriti silmapaistvaks "nuevo flamenco" stiili esindajaks. Prantsusmaal sündinud ja Kanadas täheteed alustanud muusiku töödes on elemente flamenkost, rumbast, jazzist ja paljudest teistest maailma muusikastiilidest.