“Olen väga meelitatud, et valik langes just minule,” ütles Lenna. "Sellest tuleb üks minu, kui sooloartisti senini suuremaid kontserte Eestis ja üks vägevamaid ettevõtmisi ka minu bändile, mistõttu valmistume selleks erilise hoolega,” lisas laulja.

Andekas laulja ja laulukirjutaja Mika on tuntud oma efektsete ja ülienergiliste kontsert-showde poolest. Hetkel on Eesti raadiotes kuumaks mängitud Mika viimane hittsingel Kick Ass (We Are Young).

28-aastase Mika elukäik on sama kirev, kui tema showd. Mika ehk Michael Penniman Jr sündis Beirutis liibanonist pärit ema ja ameeriklasest isa viielapselises peres. Kodusõja puhkedes emigreerus pere kõigest aastase Mikaga Pariisi ning sealt edasi Londonisse. Iselaadse ja tundliku sisemaailmaga Mika pidi taluma koolivägivalda, mille eest põgenes muusikasse ja oma väljamõeldud maailma. Koolist eemal, eks-ooperilauljast koduõpetaja käe all tuli välja poisi tõeline talent, mis viis ta suurde muusikamaailma.

Mika muusikalist maitset mõjutasid enim Bob Dylan ja Serge Gainsbourg. Tänapäeval iseloomustatakse artisti loomingut seda Prince, Freddie Mercury, David Bowie ja Robbie Williamsi nimedega võrreldes.

Mika muusikukarjääri on kaasatud pea terve tema pere. Laulja ema teeb paljud artisti esinemisrõivad, vanem õde töötab tema plaadi- ja lavakujunduste kallal ning noorem õde teeb stilistikat.

Mitmekordne Grammy muusikaauhinna nominent ja BRIT Awardsi võitja peadpööritavalt kiire tõus algas 2006. aastal esiksingliga “Relax, Take It Easy” ning jätkus globaalse hittlooga “Grace Kelly”. 2007. aasta album “Life In Cartoon Motion” hittidega “Big Girl (You Are Beautiful)” ja Love Today” viis artisti kiirelt popmuusika parnassile. Mika eelmisel aastal ilmunud album “The Boy Who Knew Too Much” on juba ennast tõestanud mitmete hittsinglitega nagu “”Blame It On The Girls”, “We Are Golden” ja “Rain”.

Hetkel on 395kroonise soodushinnaga piletid lõppemas, seejärel tõuseb hind 450 kroonini.