Uku avalikustas, et kogu imeline teekond oleks jäänud olemata, kui teda poleks utsitanud üks sõber. "Ta oli jälginud seda saadet. Ta ütles: "Uku, kuule, et miks sina sinna ei lähe?"," rääkis Suviste oma teest "The Voice" saatesse. Kõik muu on nüüdseks juba ajalugu, ning Uku ette on jäänud vaid üks takistus enne suurt finaali.

"Loomulikult väga postiivne, väga hea meel on ka. Aga nüüd on nii, et eile õhtul lõppes saade, 11-12 tulime sealt alles ära. Täna olen hommikust juba siin proovis," kirjeldas Eestisse tagasi sõitnud Uku oma kiiret graafikut tänu saatele. Täna õhtul tuleb tal esineda juba Anne Veskiga Saku Suurhallis.

Kui arvate, et Uku saab nüüd kenasti jõululainele minna, siis eksite. "Täna öösel sõidan juba tagasi (Venemaale - toim.) poolfinaaliks valmistuma, kuigi pidin juba täna olema," lisas ta. Selline hullumeelne graafik on tal olnud juba septembrist saadik, ning Uku hakkab vaikselt juba harjuma.

"Kuskil tagatoas istub mul juba väsimus sees ja ma võib-olla tundsin seda ise ka eilse esinemise ajal. Ma ei usu, et see oli minu kõige teravam esinemine," tunnistas Venemaal staari staatusesse tõusnud laulja.