Kui seni on MiMo õpitubade raames lahatud bändi kui üksuse toimemehhanisme ning muusiku argipäeva ja käsitletud demosalvestuse vormistamist, siis seekord on fookuses muusikaelu korraldajad-niiditõmbajad.

"Ega keegi ei oota ju, et 18-aastane võtab kätte ja hakkab kontserte korraldama," ütleb just nii vanalt Von Krahlis kontsertsarja Leace & Pove käima tõmmanud Mihkel Matkevicius. „Tegemist on ainulaadse võimalusega saada näpunäiteid kogenult tegijatelt ning neid koheselt katsetada. Rääkimata esimesest sammuks oma kontaktivõrgustiku loomisel. Eks tõsiseltvõetavus tuleb kogemustega. Kui sul on juba midagi ette näidata, siis inimesed usaldavad ja võtavad sind tõsisemalt," kinnitab Matkevicius

Et korraldajakoolitusest osa saada, anna end üksi või oma bändiga üles kuni esmaspäeva, 6. maini kell 18:00 MiMo kodulehel www.mimo.vonkrahl.ee. Asjatundjatest koosnev žürii valib 8. maiks välja 30 bändi ja 8 korraldajat, kellest MiMo veebis toimuva rahvahääletuse järel jääb järgi pool. Sõelale jäänutega võetakse peatükk peatüki haaval läbi peokorralduse ning kultuuritööstuse põhitõed ja loositakse välja esimese konkurss-peo korraldustiim.