Fännibuss väljub 11. novembril kell 14.00 Järve Keskuse parklast ning sõidab tagasi Tallinnasse kohe pärast kontserdi lõppu. Paketi, mis sisaldab sõitu Riiga ja tagasi ning kontserdipiletit, hinnaks on €44.

Biffy Clyro esineb nii Tallinnas kui Riias oma värskeima plaadi „Opposites“ (2013) esitlustuuri raames. Bänd, kuhu kuuluvad solist ja kitarrist Simon Neil, bassist James Johnston ja viimase kaksikvend, trummar Ben Johnston, alustas tegevust 90ndate keskel. Oma karjääri jooksul on Biffy Clyro välja andnud kuus albumit, millest kolm -„Puzzle“, „Only Revolutions“ ning „Opposites“ - on jõudnud UK müügiedetabeli esiviisikusse. Kuigi esimesed kolm albumit ei pälvinud laialdast tähelepanu, lennutas neljas album „Puzzle“ (2007) bändi muusikasõprade huviorbiiti. Kaks aastat hiljem, 2009. aasta novembris, andis bänd välja albumi „Only Revolutions“, mis saavutas kuldplaadi staatuse. Kõige uuem album „Opposites“ ilmus 28. jaanuaril 2013 ja jõudis UK plaadimüügi edetabeli tippu.

Bändi solist Simon Neil räägib: „Tundub, et inimesed, kes meid kuulevad, armuvad meie muusikasse. Ja see on oluline. Meie peamine eesmärk on siiski olla iseenda lemmikbänd ja sellega oleme seni hakkama saanud.“

Biffy Clyro kontsert Tallinnas on välja müüdud. Kontsert-reisile Riiga saab osta pileteid hinnaga €44 Piletilevi müügipunktidest ning www.piletilevi.ee lehelt.