"Tegu oli minu esimese bändiga. Anneli oli juba 1996. aastal hirmuäratavalt hea trummar, aga ülejäänud seltskond vahetus nii kiiresti ja pidevalt, et plaanitud kontsert jäigi andmata," põhjendab Roots seda, mis kunagi koos lavale ei jõutud. "Eks ta kripeldama jäi, nii et kui meid nüüd kumbagi eraldi sellele kontserdile esinema kutsuti, siis tuli meil Anneliga enam-vähem üheaegselt mõte, et nii seda asja jätta ei saa: tuleb ära teha!" räägib ta.

Nii Roots kui Kadakas said oma sõnul põhitõuke muusikukarjääri alustamiseks just Pärnus aastail 1986-1993 toimunud festivalilt FiESTa. Anneli Kadakas on tuntud peale Vennaskonna ka mitmetest teistest bändidest, nagu Rasta Orchestra, Dave Benton Latin Band ja Rock Hotel. Bluusi on ta varem mänginud koos hiljuti lahkunud legendaarse Slavka Kobrini ja Kanada suupillivirtuoosi David Rotundoga. Roots sai läinud kümnendil tuntuks Bullfrog Browni kitarristina ning on lava jaganud muuhulgas Honeyboy Edwardsi ja Tuomari Nurmioga.

28. mail Pärnus toimuva FiESTa XXX juubelikontserdi peaesinejaks on Tom Waitsi kitarrist Omar Torrez, kelle erikülalisteks Tanel Ruben, Reigo Ahven ja Mihkel Mälgand; lisaks astuvad üles Tuuli Velling ning Pärnu Bluesiklubi ansambel The Blue Passion.