"Ma ei oska sõnadega väljendada seda, kui tänulik ma olen kõigile, kes selle bändi raames mind viimase kahe aasta jooksul kasvatanud on. See kõik on olnud rohkem, kui ma oleks iial osanud küsida. Võimalus nii noores eas selliste inimestega koostööd teha on minu jaoks hindamatu väärtusega," sõnab noormees oma pöördumises fännide poole.

"Alates septembrist on minu teekond Beyond Beyondyi ridades aga lõppenud. Pärast pikki arutelusid lähedaste ja bändiga, otsustasin bändist lahkuda ning võtta aja maha, et keskenduda endale ja enda mõtetele. Tunnen südames, et see otsus on õige ja kokkuvõttes kõigile parim," seletab Küüts.

Muusik kummardab oma kuulajate ees ja täna kõiki toetuse eest: "Beyond ei oleks praegu nii kaugel ilma teie toetuseta! Aitäh! Tänan meie tiimi endisi ja praeguseid liikmeid! Tänan kõiki, kes on kuulanud meie muusikat ning käinud kontsertitel. Tänan teid, kes te olete aidanud meie muusikat inimesteni viia. Aitäh selle kogemuse eest, aitäh, et minuga neid hetki jagasite! Soovin jätkuvat edu Karlile, Gevinile ja Frankile! Me oleme ehitanud koos midagi ilusat. Lasen nüüd teil selle lõpuni viia!"

Beyond Beyond loodi 2015. aastal Star Managementi projektina. Bändi produtsendid on Stig Rästa, Vallo Kikas ja Fred Krieger. Nende esimene singel “So Alive”, mille autoriteks olid bändiliikmed ise, ilmus 5. mail 2016. 12. mail avaldati Youtube'is ka loo muusikavideo, mis kogus mõne kuuga üle 120 000 vaatamise. Beyond Beyondi liige Karl Killing kuulub ka Eesti Laul 2018 poolfinalistide hulka koos Karl Kristjan Kinginga kahasse kirjutatud looga "Young".