"Pommitamisest" kohkunud ja pahane Terminaator reageerimisega ei viivitanud – laul jäeti poole noodi pealt katki ja bänd lahkus lavalt, jättes öölokaali kogunenud publiku leppima lõpetamata kontserdiga, kirjeldas olukorda üks külalistest (isik Publikule teada).

Publik uuris Terminaatori ninamehelt, mis Võrus õigupoolest juhtus ning miks bändil sedavõrd üle viskas, et poole laulu pealt lavalt minema mindi – liialt nokastanud indiviide sisaldav publik peaks Eestis paraku Eestis päris tavaline nähtus olema.

Alguses kommenteerimisest tõrkunud Kreem soostus siiski juhtunut selgitama. "Vastupidi, 99% meie publikust on alati sõbralik ja viisakas, isegi kui nad napsu võtavad," sõnas muusik. "Me pole kunagi eeldanud, et meie publik peaks olema täiesti kaine – ööklubi on ikkagi pidutsemiseks mõeldud. Meil on aga selge põhimōte, et kui keegi midagi lavale viskab, siis meie endi ja publiku turvalisuse huvides edasi ei mängi. Ütlus meepotist ja tõrvatilgast peab aga paraku paika ja muidugi publikust on kahju. Õnneks oli meil vaid paar lugu jäänud lõpuni," selgitas ta. Kokku andis bänd Kreemi sõnul siiski 1,5-tunnise kontserdi.

"Kahju, et sellistest asjadest kirjutate, sest see kahjustab nii bändi, ööklubi, kui ka Võru publiku mainet. Keegi ei kirjuta sellest, et laupäeval oli meil Atlantises täismaja ja kõik oli ülilahe," lisab ta mõruma noodi, selgitamaks oma soovi toimunust mitte rääkida.