Seepärast avab Rock Cafe avab järgmisel teisipäeval, 11. novembril uksed juba 18:30.

Rock Café’s toimub seega lausa festivali-mõõtu kontsert — lavale astub kolm omas vallas aukartustäratavat rockbändi.

“Nii palju tehnikat ei ole meil siiani veel kunagi õnnestunud Rock Café lavale üles panna” kommenteerib kontserdi produktsioonijuht Mihkel Sirelpuu. “Olen bändidega koos kogu lava-paigutuse millimeetrise täpsusega läbi mõelnud, kuidagi tuleb sinna mahutada vähemalt kaks komplekti trumme ning kõik muu rock-bändi atribuutika. See, kuidas meie linna ägedama rocki-klubi lava hakkab teisipäeval välja nägema, saab olema tõsiselt aukartustäratav,” lisab Sirelpuu.

Seekord pole Monster Magnet kaugeltki mitte Metallica soojendusesineja, vaid tegemist on nende ühe senini võimsama Euroopa-tuuriga, mis kestab 50 päeva.

Bändi laulja ja liider Dave Wyndorf kommenteerib: „Seekord on tegu meie unistuste-tuuriga, kus meie kontrollime olukorda ja meie oleme peremehed. See on Monster Magneti keskkond ja lisaks kahele lemmikbändile, kellega koos me tuuril oleme, olen valinud välja ka lahedaid filme ja fotosid, mida show taustaks näidata. Atmosfäär saab olema tõsiselt kordumatu! See ei jäta kedagi külmaks.“

Kontserti alustab psühhedeelne The Pilgrim Fathers Inglismaalt, kellega Monster Magnet kohtus sel suvel Inglismaal ja „kohe klappis“.

Õhtu teiseks esinejaks on Nebula Ühendriikidest, kes on pärit stoner-maailmas nimekast Palm Desert ringkonnast — see sõprusringkond mitmetest tuntud bändidest näiteks Kyuss ja Queens of the Stone Age ning Eestis juba varem käinud Mondo Generator ja Fu Manchu. Dave kiidab: „Bändid, kellega tuurile läheme on pagana head!”

Marek “CRAM” Piliste No Big Silence’ist kommenteerib: „Monster Magnet teeb muusikat, mis mulle tõsiselt korda läheb. Esimene plaat, mida kuulsin, oli 1995 „Dopes to Infinity“, mis tundus massilise nu-metali taustal huvitav. Järgmine plaat „Powertrip“ oli puhas kuld, üks veenvamaid albumeid läbi aegade. „Powertrip„ ja „Space Lord“ tõmbasid iga peo käima. Selles, et MM on võimas laivbänd, veendusin aastal 1999. Mängisime NBSiga kahel kontserdil enne MM, nemad omakorda enne Metallicat.. Klubikontsert peaks aga ju veel võimsam olema! Bänd on lähemal, energia, mis lavalt tuleb, ei põgene mööda lauluväljakut laiali, vaid kontsentreerub väiksesse ruumi. Eraldi teema on muidugi MMi frontman Dave Wyndorf — super häälega vend. Kõvasti elu näinud tüüp, tal juba on mida inimestele öelda.”

Tanel Tatter lisab: “Monster Magnet on selline tõeline bänd, mis on alati olnud kuskil kuklas olemas. Tihti avastad ennast ümisemas: “Spacelord mother..” ja siis ei taha ta su peast enam kuhugi minna. Isiklikult olen vaimustatud, et 11-ndal neid ka lõpuks livena saan näha. Mul on sõpru kelle meelest saab see olema parim viimaste aastate elamus üldse. Kõik mehed, kellel kehas tinti ja meelel Monster Magnet saavad kindlasti elu kogemuse!

Ajakava: teisipäeval, 11. novembril Rock Café’s:
18:30 avame uksed
19.30-20:00 the Pilgrim Fathers
20.15 -20:55 Nebula
21:25 — 23:00 MONSTER MAGNET

Piletid teisipäevasele kontserdile on müügis Piletilevi müügipunktides, Statoili teenindusjaamades üle Eesti ja koha pealt. ISIC-kaardi omanikele pilet soodushinnaga 495 krooni!