Monster Music Festival on päev täis päikest, sporti ja sinu lemmikartiste. Festival algab 14. juulil alates kell 10.00.

Palju õnne, piletid võitsid:

Kalev Wender
Birgit Majas

Meelelahutuspäev Pärnu rannas algab rannaspordivõistlustega rannajalgpallis, rannavõrkpallis ja footvolley’is, mille järel muutub Pärnu rannaliiv Eesti suurimaks tantsupõrandaks. Festivali raames saab kroonitud ka Eesti suveprintsess ehk Kroonika Suvetüdruk.

Monster Music Festivali peaesineja on Ibiza pidude jumal ja kuningas Chicane. Chicane aka „God of the Ibiza Anthem“ on live bänd, mille ninameheks rohkem kui 15 aastat tegutsenud Inglismaalt pärit produtsent Nick Bracegirdle. Tema lapsepõlv möödus Hispaanias, Ibizal, mistõttu leiab Chicane’i produtseeritavast muusikat ohtralt mereranna mõjutusi. Chicane oli kohal, kui Ibiza saavutas peoparadiisina turistide hulgas maailmakuulsuse. Paljude jaoks seostuvadki Ibiza parimad peod just nimelt tema suurimate hittidega. Chicane’i singel ’Saltwater’ jõudis esikohale viies tähtsaimas Suurbritannia tantsumuusika edetabelis ja tema koostöös Bryan Adamsiga sündinud megahitt ’Don’t Give Up’ on tuntud kui üks parimatest koostööprojektidest tantsumuusika ajaloos.

Chicane’i esinemisi rikastab täiskooseisus live bänd, mis sisaldab vokalisti, kitarristi, trummarit ning artisti ennast klahvpillimängijate taga. Pärnu rannas esinebki Chicane live kooseisus oma võrratu elava show’ga, mis on tuntud ülemaailma kui parim „Ibiza eksport“.

Belglase Basto võidukäik suure publiku seas jaoks algas looga ’Gregory's Theme’, mis oli kirjutatud populaarse teleseriaali “House” jaoks. Basto esindab Pärnu rannafestivalil värskete ja säravate staaride kategooriat.

Kogu info festivalist www.monster.ee