„Kontserdil kõlavad minu poolt läbi aegade kirjutatud kuulsaimad lood – seekord elegantses džässilikus võtmes,“ iseloomustab esinemist Hendrik Sal-Saller. „Tegemist on popi, roki ning džässi ristumisega. See on kvaliteetne, ajatu ning ainult sel õhtul eriti kontrastne,“ lisas Sal-Saller.

Tuntud Eesti džässlaulja Sofia Rubina pöörab mahedamasse võtmesse tänapäeva popmuusika ikooni Whitney Houstoni loomingu.

Chill Out Veiniaias toimuvad ka Michael Jacksoni tribuutkontsert Ithaka Maria esituses ning Amy Winehouse loomingu retrospektiiv, mida tõlgendab Teele Viira.

Lisaks Eesti staaride kontsertidele esinevad Chill Out Veiniaias mitmed välismaised artistid. Bossanova, salsa ja sambarütmid toob aeda Denise Fontoura Brasiiliast. Aivar Vassiljev on ühinenud džässirütmides puhkpilliduo New York Horns-iga USAst. Samuti esineb aias kontserdi ja workshopiga kitarrivirtuoos Jon Gomm Suurbritanniast.

Juhtmed tõmbab seinast välja ka Soul Militia, kes esineb unplugged kavaga. Kõiki nelja õhut jääb lounge-likus õhkkonnas lõpetama DJ Hannes Kalamäe, keda saadavad erinevad tuntud Eesti naislauljad.