Morrissey astub Tallinnas üles oma maailmatuuri väikseimas klubis ning Eesti publikule tuleb müüki vaid 1000 piletit, teatas korraldaja.

Morrissey tuur on hetkeks juba täie hooga käimas, 10. aprillil annab ta kontserdi Ameerikas Dallases ning mais jõuab tuur Euroopasse, kust juunis liigutakse Skandinaaviasse, Venemaale ning seejärel juuli alguses Tallinnasse ja Riiga.

Morrisseyle kuuluvad lood nagu "Every Day is Like a Sunday", "The More You Ignore Me, the Closer I get", "You´re Gonna Need Someone on Your Side" ja paljud teised.

Morrissey sooloplaadid on toonud talle kümme Top 10 singlit Suurbritannias, tunnustatud muusikaajakiri NME on nimetanud Morrisseyd üheks kõigi aegade mõjuvõimsamaks artistiks, the Independent on öelnud, et ikooni staatus, mille Morrissey on oma elu ajal pälvinud, omistatakse artistile enamasti peale tema surma ning Pitchfork Media väidab, et tegemist on viimase 20 aasta kõige olulisema tegelasega lääne popkultuuris.

Morrissey maailmatuuri soojenduskülaline on ekstsentriline Briti indie-pop punt Doll&the Kicks, kes ka Tallinnas lavale astub.

Rock Café´s toimuvale kontserdile tuleb müügile vaid 1000 piletit, millest esimesed 100 soodushinnaga 595 krooni FBI ConcertClubi liikmetele. Piletid on müügil Piletilevis alates neljapäevast, 9. aprillist kell 10.

Kontserdi korraldab uhiuus firma Musiccase, mis kaks nädalat tagasi korraldas ka Eesti
muusika festivali Tallinn Music Week.