These New Puritansi esindaja sõnul on bänd lootusetult oma uue albumi salvestamisgraafikust maha jäänud ning peab seetõttu esinemise ära jätma. These New Puritansi uus plaat on planeeritud selle aasta septembriks.

Samas on esinejate nimekirja lisandunud Robots in Disguise (UK) - kahe energilise preili Dee Plume (vokaal, kitarr) ja Sue Denimi (vokaal, bass) juhitud elektropunk bänd, mis sai Inglise muusikamaastiku tähelepanu juba aastal 2000 ilmunud Chris Corneri (IAMX, Sneaker Pimps) produtseeritud EP-ga "Mix Up Words and Sounds".

Taaskord Corneri produtseeritud bändinimelisele debüütplaadile järgnesid mitmed humoorikad ülesastumised briti menuseriaalis "The Mighty Boosh", mitmete erinevate tegelastena nagu gootitüdrukutena ning elektrobändi liikmetena. Bänd tegi kaasa ka eelmisel ning sellel aastal toimunud seriaali tuuril "The Mighty Boosh Live" ning seriaali festivalil koos artistidega nagu näiteks Peaches, Gary Numan ja The Kills.

Põhimõtteliselt juba stuudioliikmena oli Chris Corneri käsi mängus ka teise albumi "Get RID!" (2005) ning värskeima plaadi "We're in the Music Biz" (2008) tegemisel. Lisaks singlitele "The Sex Has Made Me Stupid" ja "The Tears", tekitas kõmu plaadikaas, millel tüdrukud poseerivad justkui viisakalt lipsustatud särkides, kuid tegelikult on pildil topless ning riided on lihtsalt selga värvitud.


Rabarocki esinejad sellel aastal on Anthrax (USA), Gary Numan (UK), Ladytron (UK), KMFDM (GER), Static-X (USA), The Wildhearts (UK), Robots in Disguise (UK), Viikate (FIN) ja A.Human (UK)! Kodumaistest artistidest on esindatud Pantokraator, Metsatöll, Kosmikud, Velikije Luki, Pedigree, No-Big-Silence, Popidiot, B.D.Ö. ja Zetod.
Rabarock toimub Järvakandis 12. ja 13. juunil.