Kylie Minogue management broneeris enne kontserdipiletite avaliku müügi algust suure hulga eksklusiivseid iste- ja seisukohti, mida müüdi vaid ametliku fännklubi liikmetele staari enda kodulehe www.kylie.com vahendusel.

Kuna nõudmine Eesti publiku hulgas Tallinna kontserdipiletite vastu on suur, siis vabastati broneeringud ning nüüd on piiratud kogus pileteid nii iste- kui ka seisukohtadele avalikus müügis.

"Huvi Kylie kontserdi vastu on tõesti suur olnud ning seetõttu palusime Eesti publiku jaoks kiiremas korras vabastada staari enda ning ametliku Kylie fännklubi poolt hulgaliselt broneeringuid väga headele kohtadele, " rõõmustas kontserdi korraldaja BDG Music tegevjuht Eva Palm.

Esmakordselt Eestit külastav Kylie Minogue Tallinna kontsert on igas mõttes suursugune ja glamuurune ning lauljanna enda sõnul tõotab seekordsest showst tulla tema karjääri üks silmapaistvamaid verstaposte. Kuigi show üksikasju hoitakse enne kontserti saladuskatte all, lubab staar pakkuda etendust, mis on algusest lõpuni kõiki meeli köitev, kaasahaarav, tulvil sära ja glamuuri.

Kylie maailmaturnee "Aphrodite - Les Folies Tour 2011" saab alguse 19. veebruaril Taanis. Tallinnas 23. veebruaril toimuv kontsert on järjekorras kolmas riik.

Piletid on müügil Ticketpro internetipoes aadressil www.ticketpro.ee ja kõigis Ticketpro müügipunktides üle Eesti.