Peale "Baby I’m Yours" EP’d ilmus Ed Banger Records plaadifirma alt Breakboti debüütalbum nimega "By Your Side". Tegemist on päikesest pakatav albumiga, mille bassirütmid ja kitarripalad moodustavad ideaalse sümbioosi.

Üheskoos on Breakbot ja Irfane "By Your Side" albumiga mööda maailma tuuritanud pea kaks aastat. Nende kahe aastaga jõudsid sõbrad arusaamale, et ainus loogiline lahendus on jätkata duona. 2016. aastal andis kaheliikmeline Breakbot välja albumi “Still Waters”.

Lisaks välismaistele artistidele mängivad täna õhtul muusikat ka kohalikud akadeemia vilistlased.

Üles astuvad:

BREAKBOT & IRFANE (Ed Banger)

DAVE STORM (Ceremony Records)

MADIS NESTOR (biit.me)

SANDER MÖLDER (Tiks)

LOE LISAKS:

Red Bull Music Academy ootab kandideerima:

8. septembrist kuni 12. oktoobrini 2018. aastal, on Red Bull Music Academy tagasi linnas, kus kõik kaks kümnendit tagasi alguse sai. Berliini naastakse üheks kuuks programmiga, mis toob akadeemias osalejateni kontserdid, töötoad, loengud ja muu põneva. Red Bull Music Academy näol on tegemist ainulaadse muusikute, produtsentide, DJ’de ja lauljate akadeemiaga, mida korraldatakse alates 1998. aastast erinevates maailma suurlinnades. RBMA toob kokku oma ala professionaalid, kes jagavad teadmisi ja inspiratsiooni uute talentidega. Eestist on akadeemias käinud kuus muusikut.

Alates 15. juunist 2017 saab taotlusvormi alla laadida RBMA veebisaidilt. Taotluste esitamine lõppeb 4. septemberil 2017. Iga taotleja peab esitama muusikasalvestise, mille pikkus ei ole üle 30 minuti. Red Bull Music Academy žürii kuulutab akadeemiasse valituks osutunud välja 2018. aasta alguses.