Kaasas on ka Lenna bänd ja üheskoos jõutakse viite looduskaunisse Eesti kontserdipaika, kus pakutakse tõelist maiuspala muusikagurmaanidele: lavale tullakse nii koos kui eraldi; esitusele tulevad mõlema bändi parimad lood ning palju põnevaid ühislugusid, osad mis juba teada-tuntud igale Eesti muusikasõbrale kui ka täiesti värsked lood, mis on kirjutatud spetsiaalselt selle tuuri jaoks.

Ehk siis saab näha palju uut ja põnevat, võiks öelda, et kordumatut!

“Loomulikult oli koostöö aluseks esmalt muusikalise maitse sobivus. Kuid eelkõige meeldib meile Lenna hääl ning andekad muusikud tema bändis,” sõnasid muusikud Estonian Voicesest.
“Oodata on mõnusat vibe ja sooja, suvist atmosfääri. Meil on seniste proovide käigus tekkinud juba väga vahva sünergia,” lubab Lenna.

Üheskoos pandi tuurile ka pealkiri — “Ootab armastus”.

Estonian Voicese sõnul võiks võtta sellest õhtust kaasa ilusaid tundeid ja unistusi.
“Miks mitte ei või isegi minna nii, et kontserdimelus ootab kuulajat ootamatult selles õhtus armastus..,” jätavad nad otsad lahtiseks.

Kontserdid toimuvad:
K 02.08 Tallinna Kultuurikatla Aed, Pada kell 20
N 03.08 Luunja Roosiaed kell 20
L 05.08 Pärnu Reiu jõe kallas kell 20
P 06.08 Varbuse Muusikamõis, Põlvamaa kell 16
K 10.08 Viimsi Vabaõhumuuseumi õu kell 20

Eesti tuntuim väikepruulikoda Õllenaut toob selleks suveks lettidele ka tuuri eripruuli “Ootab armastus”, mida saab mekkida nii varem erinevates paremini varustatud gurmeeõllede baarides kui ka kontsertidel kohapeal.