Pühalikult kaunis toimumiskoht pakub kontserdile võimsa õhustiku, kuid on lisaks ka sümboolse tähendusega – Rada7.ee sai alguse just nimelt Padiselt.

Pidulikule eale ja sakraalsele kontserdisaalile lisavad erakordsust hoolikalt valitud esinejad. Valgevenest naaseb sünnipäeva tähistama Rada7.ee Tallinn Music Weeki esitluskontserdil ülipositiivselt üllatanud Super Besse. Briti Artrockeri ja Venemaa Afisha ajakirjade poolt parimaks uueks tulijaks nimetatud Vana Tallinna lembesed coldwave ässad Minskist said siit hea hoo – suvel olid Positivus festivali esinejate nimekirjas, tulemas on Vilnius Music Week, Loftas fest, põhjasuuna esinemised ulatuvad Helsingini.

Eriti tumeda ja vinge kava teeb Neoandertals, avant-garde surmametalli mängiv bänd, kes teeb sünnipäeva puhul eriesinemise – sellel aastal teisi Neoandertalsi kontserte oodata pole. Hoolimata äärmisest muusikalisest radikaalsusest, leidis nende album „Neanderthals Were Master Butchers“ oma koha ka hiljutisest Areeni „Eesti kõigi aegade parimate plaatide“ nimekirjas.

Melodramaatiliste vokaalide ja hoogsa bassimuusika seob külaliste jaoks kokku Faun Racket, produtsentide paari Andres Lõo (Opium Flirt, Luarvik Luarvik) ja Talis Paide (State of Zoe, Kosmosepealinn) ühistöö. Faun Racket pakub biiti, mis on südamele hea, õpetab taas selgeks tantsusammud ning tuletab meelde linnafauna ja selle, et jõuab veel ka järelpeole.

Kontserdisaali pääseb laupäeval, 20. septembril juba kell 20:00. Vaid 333 piletit kontserdile on müügil Piletilevis.