Eesti muusikute jalgpallimeeskond kohtub sel pühapäeval Pärnu Kalevi staadionil Pärnu linna- ja maavalitsuse meeskonnaga. Ürituse eesmärgiks on koguda raha Pärnus Aia tänaval asuva räämas lasteaiaõue korrastamiseks vajaminev summa, milleks on umbes 100 tuhat krooni. Kuna lasteaial mänguväljaku ehitamiseks raha puudub, tegi võistkonna kapten Indrek Raadik alias Summer meeskonnale ettepaneku korraldada enne sügist üks heategevuslik üritus.

“Kogu meeskond tuli minu ideega kohe kaasa. Eriti ilus oleks, kui suudaksime vajamineva rahasumma ürituse jooksul kokku koguda ning kinkida vähemalt osale Pärnu linna lastest kena lasteaia õue, kus neil tore ja turvaline mängida oleks…”, lisas Summer.

Üritusele sissepääs on tasuta ning kohapeal on kõigil võimalus teha annetusi, osaleda oksjonil ning loteriis. Kuna kõik üritusega seotud kulud katavad Pärnu linn ning muusikute meeskonna liikmed, läheb kogutut rahasumma täies mahus määratud eesmärgi täitmiseks.

Jalgpallimängu vaheajal ning peale mängu astuvad üles Pärnust pärit artist Niki ning Pärnu ansambel Hell Can Wait. Enne mängu kütab publiku kuumaks neljaliikmeline rockgrupp Blind, mille koosseisust jooksevad pallimurule kindlasti vähemalt kolm liiget.

Muusikute jalgpallimeeskonnda kuuluvad lisaks eelpool mainitutele veel Cram (No-Big-Silence), Kaido Põldmaa (Soul Militia), Tanel Padar ja Tomi Rahula (The Sun), Marko Lepik (Push Up), Bonne (Pedigree), Lang (Caater), Revo (Toe Tag) ning mitmed teised eesti muusikud.

Heategevuslik — sportlik — meelelahutuslik show algab Pärnu Kalevi staadionil sel pühapäeval kell 14 ning kestab neli tundi. Üritusele sissepääs on tasuta.
Lisaks on võimalik projekti raames raha annetada ka sms-i teel. Numbrid on avatud 13.08. — 20.08.2007 ning sms-e on võimalik saata kõigist mobiilside võrkudest.
900 7721 — 25 krooni
900 7722 — 50 krooni
900 7723 — 100 krooni