Richar Marx on mees, kelle lugu "Right here waiting" on kõlanud miljonite sünnitusvideote taustal ja pulmades, mehe enda sõnul ta väga veidraid kohti, kus naljatamisi ka jälitamishümniks peetud lugu kõlanud on, ei tea.

Marx meenutab aga, et populaarses telesaates "Vallaline kaunitar" esitas ta seda silmad kinni: "Paar tantsis ja õrnutses samas ruumis, kui ma klaveril seda esitasin. Ma hoidsin oma silmad kinni."

Marxi CVs on hulgaliselt auhindu, sealhulgas Grammysid ja uhkeid tiitleid, ent kas on veel midagi, mis tal elus ka saavutamata on? "Mind huvitab palju enam pikaajaline karjäär, kui auhinnad. Olen teinud muusikat 33 aastat ja ootan põnevusega, mis järgmiseks tuleb," sõnab ta.

Vanameister hoiab end uue muusikaga pidevalt kursis ning leiab ka nooremate artistide repertuaarist uusi lemmukuid aina. Näitena toob ta Harry Styles'i "Adore you" ning loetleb, et Halsey, Post Malone ja Selena Gomezki on suurepärased. "Maailmas on palju suurepäraseid noori artiste."

Eestist mees enda sõnul palju ei tea, ent nähtud piltide põhjal peab seda imeliseks paigaks. Tallinna kontsert tuleb tema sõnul nagu pidu - vabas õhkkonnas ja tore.

9. märtsil annab Marx Alexela Kontserdimajas akustilise soolokontserdi, mis on ühtlasi ka tema Euroopa turnee avalöögiks. Kontserdil tulevad esitusele kõik tema hitid, sealhulgas „Right Here Waiting“, „Endless Summer Nights“, „Hazard“, „Don’t Mean Nothing“, „Angelia“, „Now and Forever“ ja paljud teised.

Richard Marxil on rohkem kui kolmekümne aasta pikkuse karjääri jooksul olnud artisti, laulukirjutaja ja produtsendina loendamatu hulk saavutusi. Chicagost pärit laulja on müünud tänaseks rohkem kui 30 miljonit albumit üle maailma. Ta on võitnud mitmeid Grammysid, tema albumid „Repeat Offender“ (1989), „Rush Street“ (1991) ja „Paid Vacation“ (1994) saavutasid plaatina staatuse ning kuni praeguseni on ta ainus meesartist läbi ajaloo, kelle esimesed seitse singlit on olnud Billboardi edetabeli esiviisikus. Ta on teinud produtsendi- ja laulukirjutajana väga edukat koostööd ka selliste artistidega nagu Josh Groban, NSYNC, Luther Vandross ja Keith Urban.