Maarja Küla juhataja Ly Mikheimi sõnul on toetuskontserdist saanud ilus traditsioon nii publikule kui esinejatele. “Mul on väga hea meel, et näitlejad on jätkuvalt valmis tähelepanu pöörama ühiskonna nõrgimatele. Usun, et need kontserdid on läbi aastate olnud tõestuseks — me elame koos maailmas, kus igaühel on täita oma osa. Maarja Küla elanike jaoks on vaieldamatult tegemist aasta ühe oodatuima sündmusega.”

Tänavused heategevuskontserdid toimuvad 18. novembril Vanemuise suures majas Tartus, 25. novembril Pärnu teatris Endla ning 26. novembril Vene Draamateatris Tallinnas.

Kokku esitavad Maarja Küla toetuseks laule ligi 30 näitlejat: Jan Uuspõld, Margus Tammemägi, Katrin Pärn, Andres Raag, Maria Soomets, Peeter Volkonski, Karin Tammaru, Ülle Lichtfeldt, Diana Klas, Jüri Aarma, Riho Kütsar, Veiko Tubin, Andres Ots, Märt Avandi, Eduard Toman, Kristel Elling, Andres ja Stina Dvinjaninov, Anne Paluver, Alina Karmazina, Andres Mähar, Alo Kurvits, Riina Maidre, Laura Peterson, Aleksandr Ivaškevitš, Toomas Lunge, Indrek Kalda ja Jaan Sööt. Näitlejate ja lauljate koosseis kontsertide lõikes varieerub.

Ettevõtmisele lisavad südamlikkust Maarja Küla elanikud, kelle esinemine on varasematel aastatel kujunenud õhtu üheks emotsiooniderohkeimaks osaks. Lauljate kõrval musitseerivad Tartu Kellade Kooli ansambel ja Pärnu Endla noornäitlejate ansambel. Esinejaid saadab bänd koosseisus Toomas Lunge, Indrek Kalda, Jaan Sööt, Margus Tammemägi, Tanel Aavakivi, Meelis Unt, Viktor Vassiljev ja Tiit Kevad.

Kõik näitlejad ja lauljad esinevad tasuta, annetades oma honorari Maarja Küla toetuseks.