Kahel korral Eestis täissaalidele kontserte andnud Robert Davi on ennekõike tuttav Bondi filmist “Luba tappa” ning aegumatust märulist “Visa Hing”, samuti seriaalidest “Tähevärav”, “CSI”, “Seaduse nimel” ja “Portreteerija”. Kuid lisaks on Davi oma enam kui 40 aastat kestnud karjääri jooksul üles astunud veel paljudes Eesti vaatajate jaoks tuttavates filmides ja seriaalides.

Davi, kelle erilist häälekõla hinnati juba kooli- ja nooruspõlves, hakkas teadlikult laulmisega tegelema selle kümnendi alguses. Esimese asjana tegi ta kummarduse oma heale sõbrale Frank Sinatrale, kellega Davi kohtus võtteplatsil 1977. aastal. Davi Frank Sinatra laulude album “Davi Sings Sinatra - On The Road To Romance” pälvis rohkelt tunnustust ja jõudis kohe ka Billboardi jazzi edetabeli esikümnesse.

Suurmeister Frank Sinatra elegantseid laule saab kõrge lennuga härrasmehe Robert Davi esitluses kuulata Jõulugalal Tallinnas Saku Suurhallis 12.-14. detsembril või Tartu Ülikooli Spordihoones 20. detsembril.

Jõulugala peakorraldaja Tarmo Hõbe: „Jõulugala, kui kõige esimene ja originaalne ning kõige glamuursem ettevõtete aastalõpupidu Eestis, mis sellel aastal toimub juba kuuendat korda, on võtnud algusest peale selge eesmärgi pakkuda igal aastal oma külalistele midagi, mida seni ei ole keegi Eestis veel firmade jõulupidudel pakkunud. Seetõttu on ka meie programm alati värske ning sel aastal esmakordselt rahvusvaheline, et tuhanded inimesed saaksid tänavuste jõulude ajal tunda end erilisemalt kui kunagi varem ning nautida oma ettevõtte peol siinsamas Eestis, maailmatasemel estraadi kõrgelt hinnatud ja armastatud Hollywoodi artisti esituses.“

Lisaks Robert Davile astub Jõulugala neljal õhtul tuhandete külaliste ette Eesti estraadi ja meelelahutuse vaieldamatu koorekiht – Karl-Erik Taukari bänd, Ines ning Eesti parim show-bänd Swingers koos Birgiti, Tanja, Mikk Saare ja Jüri Pootsmaniga.