Sarnaselt räppari salapära hoidmisele ei soovi ka korraldajad eesolevalt kontserdilt liiga palju saladuseloori tõsta. „See on esimene nublu kontsert, mille sisu loomisesse on väga suur arv inimesi panustanud ja kogu nublu aura on lavastatud üheks, võimsaks live-show’ks,“ kommenteerib kontserdi kunstiline juht Sten Skolimowski. „Nii nagu nublu on ettearvamatu, salapärane ja eriline, saab ka kogu kontsertõhtu samasugune olema. Praegu teab laval toimuvast vaid nublu ja tema tiim, aga juba homme näevad kõik kontserdikülastajad seda oma silmaga.”

Napisõnaline ja kommentaaridest hoiduv nublu nõustub Skolimowskiga, andes Facebookis teada, et tegemist on selle sügise kõige ajuvabama kontserdiga. Oma identiteedi varjamisele vaatamata on nublu võitnud eestlaste südamed. „Nublu ei ole moodsat ja veidrat räppmuusikat armastava kildkonna staar – temast on kujunenud üldrahvalik aare,“ kirjutab Siim Nestor Eesti Ekspressi veergudel intervjuust nubluga. „Ta valitseb aastat 2018 nii nagu keegi poleks arvata julenud. Kaasa arvatud ta ise.“

Lisaks Nublule astuvad üles pealinna kuumimate peosarjade Grind ja Bianca residendid, kes vastutavad nublu kontserdile jätkuva väärika järelpeo eest. Lisainfo leiab Facebookist.