"Seekordne bändidevalik on meeldivalt mitmekesine ja pakub vaatamist kõigile fännidele, kes on kodumaiseid staare juba igast asendist näinud," kinnitab festivali peakorraldaja Kaido Haavandi. "Enamik bände on välismaised ja esmakordselt meie publiku ees. Debüüdi teevad sellised riigid, nagu Belgia, Kanada ja Austraalia. Hetkel tundub külaliste suurim "mure" olevat see, et häid artiste on nii palju, et telklaagris puhkamiseks jääb aega väheks."

Maalähedase ja sõbraliku atmosfääri poolest tuntud Hard Rock Laager toimub 28.-29. juunil kaheteistkümnendat korda järjest Vana-Vigala looduskaunis jõekäärus. Peaesinejateks on USA üks tuntumaid thrash-metal bände Testament ning Rootsi black-metali kuningad Marduk. Lisaks on välismaistest bändidest laval Endstille (ger), Skyforger (lat), Cryptopsy (can), Aborted (bel), Evoken (usa), 4arm (aus), Evadne (esp), Ophis (ger), Psilocybe Larvae (rus) ja Antagonist Zero (fin). Kodumaistest artistidest on esindatud Pedigree, Horricane, Talbot, Forgotten Sunrise, Catafalc, Psychoterror, Tapper, Maxtraktor, Redneck Rampage ja Emphasis.

Värskeimat teavet festivali piletite, ajakava ja elu-olu kohta saad festivali koduleheküljelt http://www.hardrocklaager.ee.

Festivali piletid on müügil kõigis Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades, neti kaudu saab osta siit.  Soodsamaid fännipasse müüvad Tallinnas klubi Woodstock ja Hilpharakas, Pärnus ning Tartus kauplus Muusik.