“Minu eesmärgiks on muuta see kõik filmiks, mis mitte ainult muusikaliselt, vaid ka visuaalselt areneb, hoiab tähelepanu ning tekitab tunde nagu kontsert oleks teekond ühest kohast teise,” selgitas Nine Inch Nailsi juhtfiguur Trent Reznor esindaja vahendusel.

Nine Inch Nails toob Lätti oma muljetavaldava live-show, mis on tehniliselt tõelisel tipptasemel. Võimsad valgus- ja visuaalefektid, mis aktiveeruvad vastavalt bändiliikmete liigutustele, muudavad lava osaks bändi muusikast. Show lõi NIN-i lavadisainer Roy Bennettiga koostöös Kanada produtsentidega Moment Factoryst, kelle tehtud tööde hulgast leiab ka lavashowd sellistele artistidele nagu Justin Timberlake, Jay Z, Bon Jovi, Madonna ja teised. Bennett ja Moment Factory töötasid mitmeid kuid selle nimel, et kokku panna seesugune lavatehnika, mis laseb bändiliikmetel endil visuaale kontrollida. Lõpptulemuseks on lava, mis on ise justkui instrument ning reageerib bändiliikmete asukohtadele ja liigutustele.

“Bänd teeb Arena Rigal proovi juba nädal enne kontserti. Kohal on üle 40 liikme, lisaks veel eraldi palgatud lavatehnikud ja hooldajad," selgitas kontserdi korraldaja Girts Majors. "Proovid võivad kesta üle 24 tunni järjest – Reznori ideed on väga innovatiivsed ja muljetavaldavad, seda tõestab ka kaheosaline making-of Tension video. Meie jaoks saab see samuti olema tõeline väljakutse – pühendame palju aega, et aidata bändil ettevalmistusi teha.”

Nine Inch Nails annab Baltikumis vaid ühe kontserdi ning see toimub 6. mail Arena Rigal.