2009. aastal ilmus bändilt uus album "Starstealer", lisaks anti arvukalt vabaõhukontserte suvistel festivalilavadel ja toimus klubituur erinevates Eesti linnades. Aasta viimase kontserdi kava on lubanud bänd kokku panna läbilõikena kõikidest albumitest ja esitada ainult parimat.

Õhtu erikülalisena on lavalaudu palutud jagama ansambel Kosmikud, kellel on äsja ilmunud kogumikalbum "Puhas Muld". Kosmikud annavad Tapperis viimase kontserdi enne pikale puhkusele siirdumist. Bänd on pausi auga välja teeninud, sest aasta 2009 on olnud Kosmikute jaoks äärmiselt teguderohke: lisaks 10-aastast ajalugu hõlmavale kogumikule on plaadiks vormistatud koostöö Rein Rannapiga, seljataga Tartu Muusikapäevad, „Ilusa maa“ tuur, Vabaduse väljaku avamine ja PÖFF’i lõpetamine, paljud festivalid ning juubeligastroll Propelleriga. „Täisjõududega. Pluss kõik reservid, mida pole mõtet uude aastasse kaasa vedada,“ lubavad Kosmikud Tapperi laivi kohta.

Seekord ei lõpe õhtu peale ansamblite etteasteid, vaid kuupäeva vahetudes hakatakse tähistama No-Big-Silence’i kitarristi ja klahvpillimängija Kristo Kotkase 35. sünnipäeva. Sünnipäevakinke Kristo ei oota, vaid vastupidi - sünnipäevalaps on lubanud enda ja bändi poolt jagada kingituse kõigile sel õhtul kontserdile tulevatele külalistele. Peo jätkuks astuvad mõlema bändi liikmed ja andekamad sõbrad kordamööda DJ pulti ja pidu kestab varajaste hommikutundideni.

Vanusepiirang on 18, pilet maksab 125.-. Uksed avatakse kell 21:00