No-Big-Silence, kes tavaliselt ei esine väga tihti, on seekord lava jagamas industriali-mammutiga Pedigree, korduvalt Eesti parimaks livebändiks nimetatud Nevesise ja uue tulevikulootuse Amoebaga.

Ansambli No-Big-Silence kitarrist Kristo Kotkas lausus, et tal on väga hea meel tõmmata aasta kokku just sellise kooslusega.
"Me oleme tegelikult juba väga ammu tahtnud Pedigreega koos kontserti teha ja ka meie fännid on seda korduvalt küsinud ja nüüd on mul tõsiselt hea meel, et selline asi teoks saab," lausus Kotkas.
"Ja eriti hea meel on mul selle üle, et laval on ka minu tänase päeva lemmikbänd Eestis - Nevesis."

Esmakordselt Rock Cafes kuuleb No-Big-Silence'i esituses lavalt ka Gunnar Grapsi tribuutalbumi tarbeks salvestatud koverit loost "Imelik masin".

Vabariigi suurima ametliku fänniklubiga bänd No-Big-Silence, kes on rohkem kui kümne tegutsemisaasta jooksul välja andnud kuus stuudioalbumit.
Bändi jaoks on iga kontsert suursündmus ning nad soovivad alati publikule pakkuda võimalikult elamusrikkaid livesid, millele aitavad kaasa mitmed efektsed erilahendused. Tume, energiline ja võimas – eksklusiivsete show'de, suurepärase heli ja üldise innovatiivsusega on No-Big-Silence teistele kodumaistele artistidele eeskuju näidatud kogu oma tegutsemisaja vältel.