Lisaks No-Big-Silence’ile astub üles ka Kosmikud.

Need kaks kollektiivi on 2004.a. andnud välja ühisplaadi “Kuidas kuningas kuu peale kippus” ja kuni selle aasta alguseni jagasid mõlemad bändid ka ühte ja sama trummarit Kristo Rajasaaret, kes on ka festivali Rabarock üks peakorraldajatest.

Ajapuuduse tõttu oli mees sunnitud lõpetama mitmes ansamblis tegutsemise ja seoses sellega otsis No-Big-Silence selle aasta alguses aktiivselt uut trummarit.

Antud kontserdiga tutvustab No-Big-Silence esmakordselt publikule oma uut trummarit, kelleks on Rainer Mere. Rainer valiti bändi liikmeks konkursil, kus osales paarkümmend kandidaati.

“Rainer on sulanud meie bändi kollektiivi perfektselt ja omandanud lood kiiresti ja hästi. Mitmetesse lugudesse on saabunud uus hingamine, samuti ootan huviga uue albumi tegemist, et näha millist energiat Rainer meie uutesse lugudesse annab.” kommenteerib olukorda No-Big-Silence’i kitarrist Kristo Kotkas.

Reedel avab Rock Cafe uksed kell 22:00 ja esimene bänd astub lavale kell 23:30. Piletid on eelmüügis Piletilevi müügikohtades ja Statoili bensiinijaamades.