Molly Nilsson on üks viimase aja tähelepanuväärsemaid naisartiste, kes on Rootsi päritolu, kuid tegutseb hetkel Berliinis. Ta on nostalgilise süntesaatoripopi trubaduur, maagiliste meloodiate majesteet ja personaalselt lähenevate poeesiate kuninganna. Molly poolt viljeletava muusika märksõnadeks on lihtsus ning isetegemise rõõm ja kurbus. Tema poolt esitatav "ühe-naise-show" on heliline rännak läbi elu, surma ja armastuse, hetkeline peatumine Eikellegimaal ning reaalsuse ja unenägude ühtaegne seisund.

Molly on ka karismaatilise laulja John Mausi koostööpartneriks, üheskoos on lindistatud pala "Hey Moon", mida kuuleb Mausi 2011. aasta albumil "We Must Become The Pitiless Censors Of Ourselves". Vaatamata teatud lo-fi hoiakutele on Molly Nilssoni populaarsus viimastel aastatel indie-muusika ringkondades järjepanu kasvanud ja seda näitab ka järjest tihenev tuurigraafik üle Euroopa ja USA. Jälgi tema Facebooki SIIT.

Mõlemal kontserdil teevad kaasa Lotte ja Robert Jürjendal, tütar ja isa. Kui Lotte on eelkõige tuntud nooremale muusikasõbrale electroclashi orkestrist Stella ja futupop duost Sequoia 7, siis Robertit teatakse kui heliloojat, kitarrivirtuoosi ning muusikaõpetajat ning ansambli Weekend Guitar Trio juhtfiguuri. Roberti ja Lotte ühislooming tõotab tulla eksperimentaalne segu folkromantikast ja psühhedeelsest jazzist.

Lisaks esineb Tallinna kontserdil kohalik dreampopi ansambel Zebra Island, mis on 2011. aasta sügisel multiinstrumentalisti Rasmus Lille ning laulja Helina Risti poolt kokku kutsutud muusikaline rühmitus, millega tänaseks päevaks on liitunud veel ka Lauri Raus kitarril, Caspar Salo trummidel ning Magnus Morel bassil. Rasmus Lill on tegev ka sel aastal Eesti laulu poolfinaali saanud duos The Titles.

Nende muusikale on iseloomulikud intiimsed vokaalid, koos elavate süntesaatorikäikude, rütmipartiide ning tagasihoidlike kitarrihelidega, mis kõik kokku loobki just neile omase helipildi. Sellele vaatamata ei ole ka Zebra Islandi muusika pääsenud võrdlustest ning nii on neid teiste seas võrreldud bändidega nagu M83, School of Seven Bells ja Beach House. Sel aastal ilmus neilt kauaoodatud esikalbum "Saturnine" moodsa Läti plaadifirma I Love You Records alt. Täpsem info ansambli kohta nende kodulehel.

Piletid: 8/10/15 EUR on saadaval Piletilevis!