Undegroundiliku lihtsusega rokkmuusika suurimatele hittidele lähenev Nouvelle Vague tuuritab seekord koos kahe tuntud prantsuse naissolisti Liset Alea ja Melanie Pain-iga. Naised on juba aastaid tuntud tegelased indie-popi ja elektroonilise jazzi alal.

Aeg-ajalt uute eeslauljatega üllatav Nouvelle Vague valib vastutusrikkale solisti-positsioonile alati oma loominguga juba välja tulnud lauljaid. Nii on Kuubalt pärit laulja ja laulukirjutaja Liset Alea enne Nouvelle Vague liikmeks saamist juba jõudnud välja anda sooloalbumi. Lisaks on viit keelt valdav Alea lalunud eelnevalt Etro Anime nimelises bändis ning tudeerinud New Yorki jazzikonservatooriumis.

Ansambli teine naissolist – Melanie Pain on samuti tuntud prantsuse indie-pop laulja, kellel on ette näidata ka sooloplaat. Läbi õnneliku juhuse Nouvelle Vague sattunud Pain võtab kontserdil enda peale ingliskeelsete laulude põhiosa.

Nouvelle Vague, kes jõuab Eestisse oma mahuka tuuri raames, tuleb lavale kuueliikmelisena ning laotab meie ette oma töötlused Blondie, Depeche Mode´i, The Cure´i, Billy Idol´i ja paljude teiste tuntud artistide loomingust.

1960te prantsuse kinost, kohvikukultuurist ja uutest jazzivooludest inspireeritud Nouvelle Vague kontsert on kriitikute ja publiku poolt tunnustatud kui huvitavaimaid coverdajaid tänapäeva pop-jazzis.

Nouvelle Vague asutamise taga seisavad muusikud Marc Collin ja Olivier Libaux. Bänd kutsub oma albumitel ja kontsertided kaasa tegema oma ala paremikku prantsusmaalt. Muuhulgas on oma panuse bändi edukusse andnud ka prantsuse muusikatäht ja Johnny Deppi abikaasa Vanessa Paradis.

Kontserdi piletid on müügis Ticketpros ja Piletilevi müügipunktides üle Eesti.