Kuidas jõudsid muusikani ja kes sind muusikaliselt kõige enam mõjutanud on?

Mind köitis alguses kõige enam reivimuusika isetegemise aspekt. Et sämplerite ja arvutiga saab lugusid ise magamistoas valmis teha. Hetkel on mind palju mõjutanud Anderson Paak ja Kendrick Lamar, nende uus materjal on väga hea!

Mis on esimene mälestus, mis sul Hospital Recordsiga seostub?

Mäletan kõige esimest Hospitality pidu klubis Herbal. Mäletan, et Tony (Tony Colman, üks Hospital Recordsi asutajatest, toim.) ütles mulle, et nad plaanivad nüüd hakata tulevikus selliseid sündmusi tegema… naersin selle peale ja ei uskunud, et see töötab. Sel ajal korraldasid pidusid promootorid, mitte plaadifirmad, mispärast see tundus tollal väga veider. Herbal oli suurepärane klubi ja seal oli väga mõnus atmosfäär. London Elektricity suutis selle koha alati teisipidi pöörata!

Kas soovid mõnikord minna tagasi aega, mil muusikat mängiti vinüülidelt ja CD-delt?

Ainult nostalgia mõttes. Vinüülidega on tänapäeval väga raske klubis mängida kui tehnika pole korralikult üles pandud. Alates 2003. aastast muutsid ka lennufirmad oma pagasikaalu reegleid ja vinüülidelt mängimine muutus lihtsalt jube kalliks. Sellegipoolest ei asenda miski seda erilist tunnet, kui saad hõbedase markeriga vinüülile kirjutada või seda vinüülide lõhna.

Täismaja väikeses klubis või hiigelsuur festivalipublik?

Täismaja ja lähedus meeldib mulle hetkel rohkem. Lihtsalt palju parem atmosfäär ja rohkem mõnusat vaibi. Festivalil mängimine võib ka olla mõnus, aga see sõltub tavaliselt väga palju helisüsteemi kvaliteedist, mis määrab, kas see on lõpuks hea või mitte. Kevadine Hospitality sündmus Tobacco Dockil oli ideaalselt täpselt seal kahe vahel.

Lemmik nali?

Kui Hospital Records ostab mulle õhtusöögi ja küsin kas see arvestatakse mu autoritasust maha? :)

Mida võib publik oodata su ülesastumiselt Hospitality Estonia peol?

Hea atmosfäär, uued lood, vanad lood ja palju tujutõstvat energiat

Hospitality Estonia toimub 9. novembril algusega kl 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas. Ühtekokku astub sündmusel üles seitse artisti, kellest tänaseks on avalikustatud Danny Byrd (Suurbritannia), DJ Marky (Brasiilia), Etherwood (Suurbritannia) ning kodumaised MHKL & Jozels ja Coverk x Byte. Eelmüügipileteid sündmusele on võimalik soetada Ticketeri piletimüügikeskkonnast.