Üritustesari külastab Eestit neljandat korda ning korraldajate sõnul on tegemist seni kõige võimsama artistinimistuga. Üles astuvad näiteks rohkete auhindadega pärjatud Camo & Krooked, Suubritanniast pärit Metrik, Brasiilia lippu hoiavad kõrgel S.P.Y ja Urbandawn ning õhtut viib läbi Hospitality pidude mikrikuningas Dynamite MC.

Üks peo korraldajatest Kaarel Sein räägib, et üles astub ka Sound In Noise, kes annab samal päeval välja esimese osa oma debüütalbumist. "Lisaks toovad eesoleval õhtul esimest korda lavalaudadele back-to-back (vastamisi - toim.) kavad."
Foto: Taaniel Malleus

Peosarjade taga seisvat 23ndat tegutsemisaastat tähistab mainekas Londoni plaadifirma Hospital Records, mille asutasid legendaarse kollektiivi London Elektricity liikmed Tony Colman ja Chris Goss. Tegemist on suurima trummi ja bassi plaadifirmaga Suurbritannias, mis murrab tugevalt piire ka väljaspool kodumaad ning on pälvinud mainekal Drum & Bass Arena Awards auhinnagalal parima plaadifirma tiitli lausa kaheksal korral.

2005. aastal said Londonis alguse Hospitality peod, kus astuvad üles plaadifirma enda artistid ja teised hetkel kuumad elektroonilise muusika DJ-d, produtsendid ja MC-d. Peosari kogus pärast esimest, väljamüüdud sündmust kiirelt populaarsust ning on aastatega kasvanud
üleilmseks brändiks, mis rõõmustab elektroonilise muusika sõpru aastaringselt nimekate artistide, võimsate produktsioonilahenduste ja huvitavate lokatsioonidega.

Hospitality Estonia toimub reedel, 8. novembril algusega kell 22.00 Tallinnas, Kultuurikatlas.