2016. aasta kontsertidel saab kuulda laule, mis Mäksile ja Iffile endale kõige rohkem meeldivad ning menuhitte ka toonase "Las jääda kõik, mis hea" repertuaarist. Kõlavad meeste enda laulud ja meenutatakse lavakaaslast Jaak Joalat mitmete tema lugudega .

"Me pole kunagi Iffiga kahekesi kontserte teinud, 20 aastat tagasi olime küll koos laval, aga ka Jaak oli meiega. Nüüd oleks aeg laulda kahekesi laule, mis meile tõsiselt meeldivad. Nende hulgas on palju palu, mida esitasime 1996, aga mitte ainult. Aeg on niipalju muutunud ja meie koos ajaga," sõnas Tõnis Mägi.

Ivo Linnagi möönab, et Mäksiga polegi ta laval juba 20 aastat kokku saanud: "Saime aru, et meil täitsa klapib, tore oleks teha üks väike meenutus. Meenutame ka Jaaku ja esitame mõned temad laulud, mis toona kõlasid."

Nostalgilistel kontsertidel saab kuulda teiste seas menuhitte "Öö Chicagos", "Vana jõgi", "Moonika", "Tähti üheks õhtuks", "Ma loodan, et sa muudad oma meelt", "Sangar seiklusfilmis", "Taas punab pihlapuid", "Vildist kübar", "Butterfly", "Naerata" jpt.

Lavale tullakse vaid kahel korral: kolmapäeval, 08. juunil 2016 Tartu Lauluväljakul ja neljapäeval, 9. juunil Käsmus, "Kaunid Kontserdid Käsmus 2016" raames.

Kontserdid algavad kell 20.

Piletid müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja internetis.